Güvenlik Dry-Touch Kumaşı

GÜVENLİK DRY-TOUCH KUMAŞI

Güvenlik dry-touch kumaşı son zamanlarda ilgi çeken kumaş türlerinden biri haline gelmiştir. Türkiye’de yalnızca sayılı kumaş üreticilerinin ürettiği ve İlmek markasının da üretiminde yer almaktadır. Bu kumaşlar sahip oldukları performans ve konfor avantajına sahiptir. Bu doğrultuda Özel Güvenlik Görevlileri için Yaz/ Kış kıyafet kataloğundaki ürünlerin kumaşlarında kullanılmaktadır. Katalogtaki ürünlerde bu kumaş kullanılacak Resmî Gazetede Emniyet Hizmetleri Sınıfı Mensupları Kıyafet Yönetmeliğinde bulunmaktadır.

DRY TOUCH kumaşlar, kullanıcısına sağladığı nefes alabilirlik hissi, ter tutmayan özelliği vardır. Bu doğrultuda ısı dengesini ayarlayabilmektedir. Dolayısıyla yüksek konfor alanı sağlamaktadır. Dry Touch kumaşların sunmuş oldukları bu konfor özellikle uzun süreli ve zorlu şartlarda çalışma performansı gerektiren durumlarda kullanıcısına çok büyük bir rahatlık sunmaktadır.

Güvenlik Dry-Touch Kumaşı Özellikleri

Dry Touch kumaş üretiminin belli sayıda lisanslı markalar tarafından üretilmektedir. İLMEK markası tarafından da DRY TOUCH kumaş üretimi başarılı bir şekilde gerçekleştirilmektedir. İLMEK markası gerek markası için gerekse de tekstil sektörüne önemli bir farkındalık yaratmaktadır. Dry TOUCH kumaşların sahip oldukları 4-5 kanallı yapısı sayesinde güvenlik şirketleri personelleri için bu kumaşlardan üretilen ürünleri yönetmelik kapsamında da belirtildiği üzere kullanmak zorundadır.

Resmî Gazetedeki bilgiler üzerine Emniyet Hizmetleri Sınıfı Mensupları'ndaki güvenlik personelleri, yönetmeliğe uygun giyinmek zorundadır. Bunun yanı sıra bu kumaş ile üretilen kıyafetler çalışan konforunu da arttırmaktadır. İLMEK markasının üretme onayına sahip olduğu Dry Touch kumaşlar, üst segment kumaş özeliğine sahip olup özellikle özel güvenlik görevlilerinin kıyafetlerinde de kullanılarak sektörün ihtiyacına karşılık vermeye devam etmektedir.



Yorumlar (0)

Yorum Yap